Aktuellt från :Kontextbyrån

Aktuellt från :Kontextbyrån

Öppen workshop

AktuelltPosted by Helena Henstedt 2012-02-27 13:36:08

Vem är du?

Talar du om vem du är? För vem? Var talar du om det? Varför talar du om det?

Hur talar du om det? När talar du om det?

Boka in dig på en workshop i storytelling!

Corporate storytelling är ett verktyg som borde ligga överst i verktygslådan hos alla företagare. Det är effektivt, det är roligt, det användbart. Och det är så gott som gratis.

Corporate storytelling innebär att du som företagare använder dig av de berättelser som finns i ditt företag. Berättelser om dig, om din drivkraft, om kunder eller om vardagliga händelser. Varför ska du göra det? Ett strategiskt arbete med storytelling ger ditt företag fördelar eftersom personliga berättelser skapar relationer. Och bra relationer är det som ger affärer.

Du kan se det som ett kapital du har. En tillgång som bör användas för att växa. Med hjälp av det här kapitalet bygger du relationer med kunder, samarbetspartners, finansiärer och andra som ditt företag har relationer till. Det stärker ditt varumärke.

Workshop i storytelling för soloföretagare

Dagen inleds med en inspirationsföreläsning som visar hur andra företag jobbar med storytelling. Vi pratar om varför jag som företagare ska använda mig av berättelser. Vilka effekter kan det ge? Vad vill jag uppnå? Hur kan jag presentera mina berättelser? I vilka sammanhang och i vilka kanaler? Kan jag som soloföretagare använda mig av storytelling internt? Vi kommer att påbörja arbetet med att hitta berättelser att använda och hur de ska användas.

Workshopen pågår en heldag, ca 09 - 16. I priset ingår lunch och fika. Kostnad: 1 100 kr + moms/deltagare.

Vill du vara med? Plats och dag är ännu inte bestämt. Skicka in din intresseanmälan senast 1 mars och tala gärna om vilken ort och vilket datum du föredrar att workshopen hålls på.

Ort: Mora, Leksand eller Tällberg, Falun, Borlänge eller Hedemora?
Datum: 23 mars eller 30 mars.

Kan du inte någon av dessa dagar, men vill vara med i framtiden. Skicka gärna ett mejl så hamnar du på vår utskickslista!

Anmäl ditt intresse till:

helena@kontextbyran.se eller 070-6900749 senast 1/3-12.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.