Aktuellt från :Kontextbyrån

Aktuellt från :Kontextbyrån

Kommunikatör på Masesgården

UppdragPosted by Helena Henstedt 2012-06-19 09:48:54
:Kontextbyrån har anlitats av Masesgården som extern kommunikatör. Vi kommer främst att administrera Masesgårdens sida på Facebook och se över närvaron i övriga sociala medier. Vi kommer att bevaka vad som händer i hälsobranschen. Tanken är att öka kommunikationen med människor som delar Masesgårdens intressen inom området hälsa. Ambitionen är att Masesgården i sociala medier ska vara en form av centralstation där vi kan slussa människor vidare till mer information om vad som händer inom fysisk och mental träning, kost och annat som berör området hälsa. Sen vill vi också förmedla en bild av livet på Masesgården genom att dela med oss av recept, vardagsglimtar och presentera verksamheten.

:Kontextbyrån jobbar just nu med att ta fram en strategi och handlingsplan och kliver på det praktiska arbetet den 1 juli.

Masesgården är ett av Sveriges få kvarvarande hälsohem. Många gäster åker till Masesgården för att få en nystart i livet, med fokus på sin hälsa. Maten är helt vegetarisk, det finns ett brett utbud på aktiviteter för kropp och själ och varje vecka finns det en kurs att följa för den som vill lära sig mer om hur man kan ta hand om sig själv på ett bättre vis.

:Kontextbyrån hälsar Masesgården välkommen som kund. Vi hoppas att många vill följa Masegården på Facebook. Vi ses där!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.